Kuka tätä blogia kirjoittaa ?

Tätä blogia kirjoitan minä, eli 1993 syntynyt sipoolainen maajoukkueratsastaja ja hevostalliyrittäjä, Arnella Nyman.
Opiskelen Aikuis- ja Yleiskasvatustiedettä Helsingin Yliopistosssa ruotsiksi, valmistuin kandidaatiksi keväällä 2016. Kirjoitin kandidaatintutkielmani mielikuvien käytöstä ratsastuksen opetuksessa. Suuri intohimoni on ratsukoiden kokonaisvaltainen valmentaminen.Olen suomenruotsalainen ja valmistuin Ylioppilaaksi Sibbo Gymnasiumista keväällä 2012. Olen pienenä asunut Helsingissä, sen jälkeen vanhempani halusivat muuttaa "landelle", joten päädyimme lopulta Vantaan kautta Sipooseen. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen muutin reiluksi vuodeksi Porvooseen porvoolaisen poikaystäväni kanssa. Porvoossa vietin välivuottani töitä tehden, työskentelin täysipäiväisesti myyjänä Sonera Kaupassa. Elokuussa 2013 muutimme poikaystäväni kanssa Helsingin Eiraan. Kesällä 2016 elämämme muuttui täysin kun ostimme oman hevostilan Sipoon Gesterbystä. Täällä pyöritän 12 hevosen yksityistallia (Stall Hagalundia) ja valmennan ratsukoita. Viihdymme maalla Ragdoll-sisäkissamme, Morriksen, kanssa oikein hyvin!

Ratsastusharrastus alkoi osaltani islanninhevosilla 10-vuotiaana, ja ensimmäisissä kisoissa ratsastin keväällä 2006. Rakas äitini on nuorempana ratsastanut ja aloitti uudestaan harrastuksen samaan aikaan kanssani. Hän on aina mukanani tallilla ja kaikissa kisareissuissa, mutta nykyään hän ratsastaa hyvin harvoin ja nauttii enemmänkin radan vieressä seurailusta. Tällä hetkellä perheelläni on 4,5 hevosta, joista puolikas on äitini omistuksessa. Hevosemme asustelevat kotipihassani, jossa pyöritän yksityistallia ja valmennan kaikentasoisia ratsukoita. Lisää ratsastusharrastukseni alkutaipaleesta voitte lukea "Historia"- osiossa.

Blogissani saatte seurata heppatäyteistä arkeani!

2 kommenttia:

  1. hei.. laitoin sinulle viestiä facebookissa. meni varmaan muut viestit kansioon. viesti liityi askellajikilpailuihin. T:Jenny

    VastaaPoista