maanantai 9. helmikuuta 2015

Arvonta ! Voita kaksi messulippua Helsinki Horse Fairiin 7-8.3.2015

7-8.3 Messukeskusessa järjestetään suuret Horse Fair - hevosmessut Goexpon yhteydessä. Horse Fair on suunnattu kaikentasoisille ratsastajille - ammattilaisista harrastajiin, tai muuten vaan hevosista kiinnostuneille tyypeille ! Tarjolla on paljon erilaisia näytöksiä, sekä paljon shoppailumahdollisuuksia :) Myös ihana urheilupsykologini Anna Andersén on infolavalla pitämässä "tietoisesti taitava ratsastaja" - luentoa.

Keravan Horse & Riderilla on tapahtumassa hieno osasto (3c17) sekä oma upea areena - Keravan Horse&Rider Areena  jossa on tarjolla paljon tapahtumaa molempina päivinä - muun muassa maastakäsittelykilpailua, satulansovitusnäytöstä, muotinäytöstä (kevään hienoimmat ratsastusvaatetrendit ;) ) ja poniagilitya !

Nyt tarjolla olisi siis kaksi messulippua! Kirjoita kommentikenttään sähköpostiosoitteesi ja samalla myös joku "toivepostaus"- mistä aiheesta toivoisit että kirjoitan blogipostauksen :) Jaa myös tämä arvonta-postaus Facebookissa ! Parhaan idean keksinyt voittaa itselleen kaksi lippua Horse Fair-messuille (samalla lipulla pääsee myös Goexpoon).

Nyt kaikki osallistumaan, mahtava tilaisuus päästä messuilemaan ! :)
6 kommenttia:

 1. milla.eveliina@elisanet.fi

  Jos tekisit unelmien varusteista tai tapahtumista mihin haaveilet pääseväsi joskus jollaintapaa?

  VastaaPoista
 2. suomalainenratsastaja@gmail.com

  mietteitä kisaamisesta + mahdollinen kisakalenteri :)
  toinen idea: minkälainen olisi täydellinen hevonen

  VastaaPoista
 3. lotta.waltzer@gmail.com

  Askellajiratsastus luokista olisi kiva lukea tarkemmin, miten päädyit issikoihin ja vielä joku videopostaus tallipäivästä.

  VastaaPoista
 4. ehmikko@gmail.com

  Pikkusiskoni on käynyt muutamilla ratsastustunneilla ja tykännyt kovasti ja ratsastus on myös parantanut hänen ryhtiään ja lihaksistoaan selkeästi. Ongelma on kumminkin ratsastusharrastuksen "ammattimaisuus". Eli pitäisi olla ns. oma hevonen, treenisuunnitelma ja edetä harrastuksessa kovaa vauhtia. Meille ratsastus on terapiaa ja rentouttava hetki. Olisi mielenkiintoista kuulla vinkkejä näiden haasteiden taklaamiseen. Samalla tietenkin on hyvä mahdollisuus mainostaa mukavia, ala-aste ikäiselle sopivia talleja pk-seudulta ja Itä-Uudeltamaalta. ;)

  VastaaPoista
 5. henna.auroora@gmail.com

  Postaus teidän tavallisesta treeniviikosta olisi mielenkiintoinen. Joko kisakaudella tai sen ulkopuolella. Tai sitten molemmat ja niiden erot. Kuinka tarkkaan etukäteen suunnittelet harjoituksesi ja asetatko niille tavoitteita ym.

  VastaaPoista
 6. olivia.kuusinen@me.com
  Hevosten ruokailu, mitä ravintolisiä, vitamiineja syötät. Miten on muuttunut / onko aina ollut samana?

  VastaaPoista