torstai 9. lokakuuta 2014

Huipputarjous mahtavan Mia Stellbergin luennolle!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä edullisesti Mia Stellbergin luennolle, sekä tietty shoppailemaan aletuotteita tauolla Keravan Horse & Rideriin 19.11 klo 18-21 :)! Olen itse osallistunut noin vuosi sitten Mian luennolle, ja en voi muuta kun suositella ! Tietty olen mukana myös 19.11 luennolla ;)

Todella tärkeää asiaa kaiken tasoisille ratsastajille - jo pelkkä tietoisuus siitä, kuinka paljon psyykkeemme vaikuttaa ratsastukseen auttaa meitä kaikkia suorittamaan entistä paremmin.

Mia on myös minun psyykkisen valmentajani Anna Andersénin mentori.

Ilmoittautumiset osoitteeseen horserider@kolumbus.fi . Nähdään Keravalla !


2 kommenttia:

  1. Moi! Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta oisin halunnut kysyä yhdestä jutusta. Huomasin nimittäin tätä blogia lukiessani, että sun hevosella oli jännevamma. Oisitko voinut kertoa, että kestikö toipuminen miten kauan ja paraniko hyvin? Kuitenkin näytitte menestyksekkäästi kisaavan senkin jälkeen! :) Omalla hevosella todettiin nimittäin lievä traumaperäinen jännevamma ja ois kiva kuulla muiden kokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kysymyksestäsi ! Ensimmäisellä kisahevosellani, eli Mónös-tammallani oli tosiaan vuonna 2008 jännevamma toisessa takajalassa. Siitä on jo hurjan paljon aikaa, joten en muista kaikkea tarkalleen. Kaiken kaikkiaan toipuminen kesti 7kuukautta, joista viimeiset pari kuukautta sai kävellä/ravata selästä käsin. Koko toipumisen ajan kävimme Orimattilan Hevosklinikalla Leena Väihkösellä Shock-Wave-hoidoissa ja säännöllisissä ultrissa seuraamassa parantumista. Tamma toipui ja jatkoimme kisauraamme. Nykyään Mónös toimii jalostustammana ja sillä on jo useita hienoja jälkeläisiä :) !

      Poista