lauantai 14. toukokuuta 2016

Competition outfit!

Viime viikonloppuna avasimme kisakauden hyvin, vaikkakin Thórin mielestä radan varrella oli vaikka mitä jännää. Töltti T.2-pisteet 7.70 ja Nelikäynti V.1 pisteet 6.97. Olimme molemmissa luokissa karsintojen ykkösiä.

Ensi viikonloppuna on vuorossa WR-kisat Ypäjällä, ja sen jälkeen lähdemmekin Ruotsiin suuriin WR-kisoihin.

Kävin torstaina Horse & Riderissa ostamassa parit uudet kisahousut, ja mukaan tarttui tietty vaikka mitä ihanaa! Sattumalta ostamani vaatteet oli niin sävy sävyyn, että päätin tehdä tällaisen outfit-postauksen :)

Takki: Kingsland
Toppi: Equiline
Housut: Harcour
Vyö: HV Polo
Sukat: HV Polo

Förra veckoslutet hade vi en bra start på tävlingssäsongen i Kuuma, även om Tore tyckte att det fanns allt möjligt spännande runt banan (t.ex. kan ju en stor sten vara ett får :D). Poängen i Tölt T.2 var 7.70 och i Fyrgång 6.97, vi vann båda uttagningarna.

Nästa vecka bär det av till WR-tävling på Ypäjä och därefter ska vi åka till Sverige för att tävla där på en stor WR-tävling.

Det är ju viktigt att ha tävlingskläderna i skick, därför var jag till Horse & Rider här om dagen och köpte ett par nya tävlingsbyxor samt lite annat smått och gott! Jag tycker det var ett passligt tillfälle att göra outfit-inlägg :)

Jacka: Kingsland
Topp: Equiline
Byxor: Harcour
Bälte: HV Polo
Sockor: HV Polo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti