lauantai 7. kesäkuuta 2014

Terveisiä mökiltä !

Tulimme eilen kahdestaan äitini kanssa mökillemme Pellinkiin, Porvoon saaristoon viettämään rentouttavaa äiti-tytär viikonloppua. Tai no, emme me ihan kahdestaan ole - mukana on kissani Morris ja perheeni koiraveljekset Lennon ja Harrison.

Bloggaan nyt siis puhelimellani, jännä nähdä minkä näköinen lopputulos on! 

Ennen mökille lähtöä kävimme tallilla ja ratsastin sekä Skardin, että Lordin pitkästä aikaa maastossa. Molemmat pojat nauttivat suuresti. Uskon, että on todella tärkeää välillä maastoilla: se tekee hyvää hevosen psyykkeelle, puhumattakaan kuinka ratsastaja piristyy reippaasta maastolenkistä! 

Täällä mökillä olen aloittanut uuden kirjan lukemisen : Joe Parentin Zen ja Golf - kehity henkisen pelin mestariksi. Anne Porevirta suositteli tätä kirjaa minulle, vaikka en golfista mitään ymmärräkkään (ainut golfkokemukseni on minigolf pienenä, sekin aika huonolla menestyksellä, heh). Korvaan siis kaikki golftermit ratsastustermeillä. Olen vasta kirjan alkupuoliskolla, ja en voi sanoa muuta kun että TYKKÄÄN! Hyvin kirjoitettu ja todellakin auttaa ajattelemaan uudella tavalla.

Psyykkisen valmentajani Anna Andersénin kanssa ollemme puhuneet tietoisesta läsnäolosta (vinkki: tähän löytyy hyvä ilmainen sovellus, ainakin Iphonen AppStoresta, "Oiva"). Ja kuinka ollakkaan, "Zen ja golf" - kirjassa puhutaan juurikin samoista asioista. Muun muassa samantyyppisiä harjoituksia käydään läpi niin kirjassa kun sovelluksessakin, niitä olenkin jo hieman tehnyt. Mahtavaa huomata, että eri valmentajani painottavat samoja asioita! 

Nyt minulla on myös meneillään fysioterapeuttini Julia Wejbergin laatima viikko-ohjelma, alkuviikosta minulla oli vatsalihas päivä ja 'kyljet ja pakarat'-päivä, eilen tein yläselän ja lavat, ja huomenna olisi edessä tasapainoharjoitteita. Helppoa treenata, kun on valmiiksi strukturoitu viikko-ohjelma! Ja sekin on kivaa, kun joka päivä tuntuu lihaksissa, että jotain on tehty.

    Suosittelen ! 

    Kissakin on löytänyt Zen-moden ! 

    Täällä on hyvä rentoutua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti