torstai 24. heinäkuuta 2014

Horserider laajennetun myymälän VIP-avajaiset & PM-matka alkakoon!

Tiistai-iltana käytiin tosiaan äidin kanssa Keravan Horse&Riderin laajennetun myymälän avajaisissa, nyt tilaa riittää ! Myymälä on ihanan avara ja valoisa, ja jaettu selkeästi hevosten ja ratsastajien omiin osioihin. Shoppailin muun muassa uuden ihanan kevyen kisatakin ja
kahdet uudet kisahousut. Tanskaan on luvattu hellettä, joten kevyempi kisatakki tulee todella tarpeeseen! Lordille ostettiin taas Boostereita reissua varten :)


Keskiviikkona ratsastin vielä Juhan valvovan silmän alla hetken. Tehtiin kevyttä työskentelyä, ei viitsinyt kovasti rasittaa ennen matkaa. Treenien jälkeen pakkasin kaikki Lordin tavarat ja kotona illalla vielä omatkin kamat sain survottua laukkuun ;)

Tänään aamulla käytiin Tomin kanssa vielä Eiranrannassa uimassa, oli virkistävää. Meiltä kävelee minuutin rantaan, mahtavaa!

    Täällä kelpaa asustella <3

Äiti tuli hakemaan minua klo. 13 maissa tallille. Tallilla pakkasimme vielä viimeiset tavarat traileriin: heiniä ja vettä hevosille. Syöttelin myös Lordille hetken ruohoa ja juotin ison vadillisen elektrolyytti-vettä :)

Nyt ajelemme kohti Turun satamaa, trailerissa Lordin kanssa matkustaa Juhan kisaori Roope. Matkaseurueeseemme kuuluu vakkariporukka: Saija & Juha ja heidän 2,5vuotias tytär Lilja, sekä minä & äiti. Tom ja isäni Robi lentävät Tanskaan tiistai-iltana, ja tulevat junalla lentokentältä kisapaikalle Herningiin :)

Tänään illalla lähdemme siis Turusta Silja Linellä Tukholmaan. Huomenna ajelemme Etelä-Ruotsiin, josta menemme Stena Line-laivalla Pohjois-Tanskan Fredrikshavniin. Sieltä ajamme läheiselle tallille, Joaniksen ja Elinin luokse. Siellä olemme reissuillamme yöpyneet jo useita kertoja. Heidän luonaan yövymme sunnuntaihin asti, ja sunnuntaina ajamme Jyllantiin, Herningiin kisa-alueelle :) Yövymme itse kisojen ajan läheisessä hotellissa. Meillä on myös paikan päällä vuokrattuna asuntovaunu, joka sijaitsee kisa-alueella, jossa voimme levätä kisapäivien aikana.

Kotona olemme tiistaiaamuna 5.8!

    Lordi valmiina lähtöön <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti